Bernersennen & Newfounderlander Kennel's Jelängerjelieber & v.h Opperstok

Ondertitel

                                                                        Hier 1 dag oud 

Geboren 05-08-2019 pups van het Q nest 7 teefjes en 3 reutjes. De moeder Nederlands kampioen.Nederlands jeugd kampioen en Benelux winner 2019 Isara Nekielskie Moczary  & De vader Nederlands kampioen Captain Fernando v h Vreedenhof. Op de foto allebei de beste reu en de beste teef van heet ras 

                 Net geboren moeder heel moe na een bevalling van bijna 15 uur 

                                                       Ze zijn alweer 5 1/2  week 

We verwachten 16 Oktober het R nest De Moeder is Ultimate Grace v.h Opperstok De vader Nederlands kampioen Captain Fernando v h Vreedenhof.  

De Berner Sennen of Newfoundlander pup wordt afgegeven met stamboom,  en een gezondheidsverklaring van de dierenarts. Tevens krijgt elke Berner Sennen pup een officieel DNA certificaat. Op de leeftijd van 6 weken worden ze ingeënt door de dierenarts en tevens onderzocht op lichamelijke gebreken. De pups worden bij ons 4 keer ontwormd (met 2, 4 ,6 en 8 weken). Als ze ongeveer 8weken oud zijn en gechipt en DNA afgenomen door de Raad van Beheer en door de VBSH of NNFC zijn geinventariseerd mogen ze naar hun nieuwe baasjes. 

De pups worden goed gesocialiseerd  ze worden in de woonkamer geboren en als ze drie weken oud zijn gaan ze naar de honden kamer in de grote binnen puppy ren.  Vanaf hun geboorte zijn onze pups gewend aan mensen met de daarbij horende geluiden en al wat bij een huishouden hoort.  Bij mooi weer gaan ze heerlijk  naar buiten in de puppy ren  om aan allerlei buiten geluiden te wennen en  natuurlijk heerlijk met elkaar en met ons te spelen! 

Bent u geinteresseerd in een pup van een van onze honden?.... Even een belletje of E-mail, wij geven u vast informatie en kunnen al wat vragen beantwoorden. De pups mogen worden bezocht als  ze 3 a 4 weken oud zijn. Heeft men definitief een pup uitgekozen dan vragen we een aanbetaling van 250,-- euro. Uiteraard is het mogelijk om tussentijds een bezoekje te brengen aan het nieuwe huisgenootje!  met ongeveer 8 weken mogen de pups mee met de nieuwe baasjes naar hun nieuwe huis! Ook is het mogelijk dat de pup bij ons komt logeren als de nieuwe baasjes op vakantie gaan of even niet veel tijd hebben.

                                            Een mooi nest Bernersennen pups 2018 

                              Een heel leuk flimpje van newfoundlanders de 11 pups 7 weken oud 2018                                                                                                 Ouders zijn Popov Romanov Jelängerjelieber & Satisfy Girly Jelängerjelieber  

Kijk op het onderstaande filmpje kunt u zien wat de raskeuring inhoud .Dit lijkt  heel gemakkelijk, maar ik zou zeggen probeer het eens! .Alles zonder riem  en zonder commando's . Met dank aan Iris van Deur voor het maken van de film en natuurlijk onze Dutch Princess als actrice!