Wij verwachten 20-07-2020 pups deze twee prachtig Beren Satisfy Girly Jelangerjelieber  Nederlands Kampioen jeugd Winner en Nederlands jeugdkamioen  & Bauke v.h Hoogveen Nederlands Kampioen ,Nederlands Jeugdkampioen, Winner Nederland 2015 , Belgisch Kampioen ,luxemburgskampioen ,Luxemburgs Jeugdkampioen Benlux Junior winner Luxemburg 2015 Beiden Beren zijn HD Vrij A en Ed vrij ook de ogen en het Hart is prima bevonden van beiden honden 

Girly

                                                          Bauke v h hoogeveen 

                   Ekaterina v h Opperstok is zwanger waarschijnlijk 10 of 11 pups

        Dit is de vader Negro Nekielskie Moczary HD B Ed vrij DM 1 vrij DM 2 vrij 

De Berner Sennen of Newfoundlander pup wordt afgegeven met stamboom, en een gezondheidsverklaring van de dierenarts. Tevens krijgt elke Berner Sennen pup een officieel DNA certificaat. Op de leeftijd van 6 weken worden ze ingeënt door de dierenarts en tevens onderzocht op lichamelijke gebreken. De pups worden bij ons 4 keer ontwormd (met 2, 4 ,6 en 8 weken). Als ze ongeveer 8 weken oud zijn en gechipt en DNA afgenomen door de Raad van Beheer mogen ze naar hun nieuwe baasjes.

De pups worden goed gesocialiseerd ze worden in de woonkamer geboren en als ze drie weken oud zijn gaan ze naar de honden kamer in de grote binnen puppy ren. Vanaf hun geboorte zijn onze pups gewend aan mensen met de daarbij horende geluiden en al wat bij een huishouden hoort. Bij mooi weer gaan ze heerlijk naar buiten in de puppy ren om aan allerlei buiten geluiden te wennen en natuurlijk heerlijk met elkaar en met ons te spelen!

Bent u geinteresseerd in een pup van een van onze honden?.... Even een belletje of E-mail, wij geven u vast informatie en kunnen al wat vragen beantwoorden. De pups mogen worden bezocht als ze 3 a 4 weken oud zijn. Heeft men definitief een pup uitgekozen dan vragen we een aanbetaling van 150,-euro. Uiteraard is het mogelijk om tussentijds een bezoekje te brengen aan het nieuwe huisgenootje! met ongeveer 8 weken mogen de pups mee met de nieuwe baasjes naar hun nieuwe huis! Ook is het mogelijk dat de pup bij ons komt logeren als de nieuwe baasjes op vakantie gaan of even niet veel tijd hebben.

Een mooi nest Bernersennen pups 2018

Een heel leuk flimpje van newfoundlanders de 11 pups 7 weken oud 2018 Ouders zijn Popov Romanov Jelängerjelieber & Satisfy Girly Jelängerjelieber

6 1/5 week oud een nest van 12 pups zijn nu rond de 6 1/5 en 7 1/5 kg

Kijk op het onderstaande filmpje kunt u zien wat de raskeuring inhoud .Dit lijkt heel gemakkelijk, maar ik zou zeggen probeer het eens! .Alles zonder riem en zonder commando's . Met dank aan Iris van Deur voor het maken van de film en natuurlijk onze Dutch Princess als actrice!