Bernersennen & Newfounderlander Kennel's Jelängerjelieber & v.h Opperstok

Ondertitel

                                              Alle 17 pups hebben een baasje.

  Pups geboren 13-04-2018 van Alano Ambrosio v d Vreedenhof & Dutch Princes v h Opperstok 3 reutjes en 4 teefjes 

         Alano HD A en ED Vrij en aangekeurd door VBSH

Dutch Princes v.h Opperstok HD A ED L vrij  & R graad 1  aangekeurd door VBSH 

Pups geboren 31-03-2018 van Alano Ambrosio v d Vreedenhof & Olympic Dream v h Opperstok 1 reu en 4 teefjes de letter H

            Alano HD A en ED Vrij en aangekeurd door VBSH

     Dream  HD A en ED Vrij en aangekeurd door VBSH

                              Het reutje

                 Dit zijn ze allemaal 

   Pups geboren 30-03-2018 van Alano Ambrosio v d Vreedenhof & Calista v h Opperstok 2 reutjes en 3 teefjes letter G

                Alano HD A en ED Vrij en aangekeurd door VBSH

       Calista HD A ED L vrij  & R graad 1 aangekeurd door VBSH

                       De twee reutjes

                      De drie teefjes

Als je onze honden komt bezoeken kom het liefst samen zonder kleine kinderen dan komen we er aan toe u alles uit te legen zijn de pups geboren en rond  de vier weken oud kunt u gerust de kinderen mee nemen. Maar kom niet met buren nichten en neven ouders enz  het is soms dat er 9 mensen komen voor een pup en dat wordt echt te gek.
Bij 
 ons mag je zelf je pup uitkiezen op volgorde van de puppy lijst, vanzelfsprekend begeleiden  wij  u in het maken van uw keuze van de pup. Heeft  u een pup uitgezocht vragen we 300 euro aanbetaling. Helaas is dit nootzakelijk  gebleken .
De ouders van de bernersennen pups zijn dan gekeurd op karakter,  exterieur (uiterlijk), HD en ED(heup- en elleboogdysplasie).
.De ouders van de Newfoundlander pups zijn dan gekeurd op Hart afwijkingen en ogentest  Cystinurie exterieur (uiterlijk), HD en ED(heup- en elleboogdysplasie)

Wij fokken  regelmatig  een nestje, dat in huis wordt geboren en opgevoed.
Aan socialisering wordt erg veel aandacht besteed, de pups leren omgaan met alle geluiden en situaties in en om het huis, de stofzuiger,droger, wasmachine, tv en radio het is geen probleem voor onze pups, ze wennen er aan! Ook stellen wij het zeer op prijs als de toekomstige baasjes met het hele gezin hun pupje komen bezoeken, de pups kunnen dan alvast aan hun nieuwe huisgenoten wennen en er kunnen dan veel vragen worden gesteld, die wij natuurlijk graag allemaal beantwoorden, maar bovenal kan er tijdens deze bezoekjes heel veel geknuffeld worden, want daar houden onze Berners en Newfoundlanders heel erg van!

Na de eerste enting, op 6 weken, gaan we er met de pups op uit om de wereld verder te verkennen, een auto ritje wordt dan gemaakt en ook zullen we de pups met zoveel mogelijk met  andere dieren in aanraking brengen en aan verschillende situaties laten wennen, een bezoekje aan de markt en supermarkt ,  het gaat allemaal gebeuren met de kleintjes! Kortom het is een spannende en leuke tijd, waar we volop van genieten.

De pups worden afgegeven met een  voedingsschema,
achtergrond informatie van vader en moeder.
De pups zijn 4 keer ontwormd, met hun 6 weken eerste puppyenting en
een gezondheidsverklaring, een chipcode met een EU paspoort, en uiteraard,  een stamboom

Verder zullen we u, indien nodig, natuurlijk graag advies geven met het opvoeden en op groeien met uw pup!

Wilt u hier meer informatie over. bel of mail ons dan, we staan u graag te woord.

Vriendelijke groetjes Arie & Margit.                

                       Een heel leuk flimpje van de 11 pups 7 weken oud                                                    Ouders zijn Popov Romanov Jelängerjelieber & Satisfy Girly Jelängerjelieber 

http://www.dierbewust.nl/jaarlijks-inenten-of-vaccineren.../ Wij zeggen als pup goed enten.daarna waarschijnlijk nooit meer .alleen om de paar jaar een titerbepaling doen.lees meer op de link 

Kijk op het bovenstaande filmpje kunt u zien wat de raskeuring inhoud .Dit lijkt  heel gemakkelijk, maar ik zou zeggen probeer het eens! .Alles zonder riem  en zonder commando's . Met dank aan Iris van Deur voor het maken van de film en natuurlijk onze Dutch Princess als actrice!